Indlæser Begivenheder

Temaaften for Yngre Dermatologer København

Det er med glæde, at Foreningen af Yngre Dermatologer endnu en gang kan invitere til temaaften, denne gang med emnet ”Er det en kønssygdom?”. Foredragsholder er Kirsten Salado Rasmussen, Afdelingslæge på Dermato-venerologisk Afdeling, BBH og seniorforsker ved Afsnit for Reproduktiv Mikrobiologi på Statens Serum Institut. Hun er desuden medlem af International Union Against Sexually Transmitted Infections (IUSTI) Guideline editorial board og forfatter til adskillige artikler om STI, især om syfilis og Mycoplasma genitalium. Hun er en dygtig dermatolog med flair for venerologiske sygdomme, og undervisningen vil være en case-baseret gennemgang af hyppige og sjældne lidelser/normalvarianter og mulige differentialdiagnoser.

Mødet er arrangeret i samarbejde med og sponsoreret af LEO Pharma, som holder en kort præsentation i begyndelsen af mødet. Deltagelse er gratis for medlemmer af FYD.

Tid: tirsdag den 1. oktober 2024, kl. 17.00 -19.00

Sted: Hotel Ottilia, Bryggernes Plads 7, 1799 København V...

Du kan ikke tilmelde dig arrangementet. Dette kan skyldes, at du ikke har opdateret dine betalingsoplysninger efter at FYD har fået ny hjemmeside, eller at du ikke har betalt kontingent.